Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Sinemasever bu yıl bu filmleri izleyecek

Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte yapımcılar, beyaz perde için kolları sıvadı. Çok konuşulan ve merakla beklenen filmlerden birçoğu önümüzdeki günlerde 'motor' diyecek. Usta yönetmenlerin son filmlerinin yanı sıra devam filmleri ve uyarlamalar, art arda beyaz perdede boy gösterecek. İşte son günlerde merakla beklenen yapım aşamasındaki filmlerden detaylar...

BERABER OYNAYACAKLAR
Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin çiftinin filminden müjdeli haber nihayet geldi; sezonun başından beri çekimlerine başlanması beklenen film, ilerleyen günlerde son senaryo değişikliklerinin okeylenmesiyle start alacak.

İKİ TOLGA FİLM ÇEKECEK
Tolga Çevik'in merakla beklenen filmi ise seyirciyi kahkahaya boğmak için gün sayıyor. Ünlü oyuncunun, yönetmen Tolga Örnek'le beraber çekeceği filmin Aralık'ta vizyona girmesi bekleniyor.

YENİ İVEDİK'E HAZIR OLUN
Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, yeni filmi 'Recep İvedik 5'i hız kesmeden yakın zamanda çekeceği haberini duyurdu. Her serisi büyük merakla izlenen ve gişede izlenme rekorları kıran 'Recep İvedik', bu kez nasıl bir macera içine girecek, sinemaseverlerin merak konusu.

ÇEKİMLERİ TEMUZ'DA
Başrollerini Belçim Bilgin Erdoğan ve Mehmet Günsür'ün paylaştığı 'Aşk Tesadüfleri Sever'in beş yıl aradan sonra çekilecek devam filminin çekimleri için geri sayım başladı. Ekip, Temmuz ayında 'motor' diyecek.

YİNE GÜLDÜRECEKLER
Yerli seyircinin gönlüne taht kuran 'Çalgı Çengi'nin devam halkası için son hazırlıklar tamamlanmak üzere. Temmuz başında çekimlerine başlanacak filmin 2017 Ocak'ta vizyona girmesi bekleniyor.

AİLECEK FİLM YAPACAKLAR
Tuba Büyüküstün, çekimleri tamamlanan 'İstanbul Kırmızısı' filminin ardından belki de tatil fırsatı bile bulamadan eşi Onur Saylak'ın yöneteceği filmde rol alacak.

'4N1K' GELİYOR
Tokat'ta doğup büyüyen 21 yaşındaki genç yazar Büşra Yılmaz'ın satış rekorları kıran kitabı '4N1K' sonunda film oluyor! Yapımcılığını Fabrika Yapım'ın üstleneceği filmin çekimlerinin Ağustos'ta yapılması planlanıyor.

BEYAZ FUTBOL FİLM OLDU
Spor programında yakaladıkları başarıyı beyazperdeye taşımaya hazırlanan Ertem Şener; ekipte yer alan Ahmet Çakar, Sinan Engin, Rasim Ozan Kütahyalı ve Abdülkerim Durmaz'ın komik diyaloglarıyla çok konuşulacak bir film çekiyor. Filmin çekimleri ediyor ama olup vizyon tarihi henüz§ bilinmiyor.

CEM YILMAZ'DAN SÜRPRİ
Sinema dünyasının bu yaz film çekip çekmeyeceğini merak ettiği isim tartışmasız Cem Yılmaz... Sosyal medya hesabında; 'G.O.R.A.' filminde kendisinin canlandırdığı 'Arif' ve Ozan Güven'in oynadığı '216' adlı robotun birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Cem Yılmaz, fotoğrafın altına takipçilerini çok heyecanlandıran şu satırları yazdı: 'Bu yaz bu filmi yazıyorum!' Senaryo biterse set de hemen başlar; merakla bekliyoruz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA